حضور شرکت برکتتل در کنگرههای علمی پزشکی
به گزارش روابط عمومی شرکت برکتتل؛ با هدف تبیین جایگاه علمی شرکت برکتتل در میان جامعۀ پزشکی و سازمانهای فعال در حوزۀ سلامت، این شرکت در نخستین همایش ملی فناوریهای نوین آموزش علوم پزشکی با عنوان کنگره و جشنواره ملی شیخ الرئیس و دهمین کنگره ملی و سومین کنگره بین المللی اپیدمیولوژی ایران شرکت کرد.
گفتنی است در حاشیۀ این کنگرهها نمایشگاهی از فناوریهای روز پزشکی و دوراپزشکی (Telemedicine) برگزار شد که شرکت برکتتل هم در کنار دیگر حاضرین، توانمندیهای خود را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داد.

کنگره و جشنواره ملّی شیخ الرئیس
نخستین همایش ملّی فناوریهای نوین آموزش علوم پزشکی با حضور شرکت برکت تل از ۱ آذر ۱۴۰۲ به مدت ۲ روز در مرکز همایش رازی واقع در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد. در این کنگره، کارگاههای متنوعی برای اعضای هیأت علمی دانشگاهها و پژوهشگاههای علوم پزشکی در نظر گرفته شد و امتیاز توانمندسازی به آنها تعلق گرفت.
شرکت برکتتل در این کنگره با محوریت مرکز ملی مشاوره سلامت ۴۰۳۰ ، با ارائه مطالب علمی در پنلهای مختلف شرکت داشت و در فضای نمایشگاهی این کنگره، طرح ارتقاء درجه اساتید، ترفیع پایه و مسئولیت اجتماعی را ارائه کرد و با این اقدام، از اعضاء هیات علمی، اساتید و دانشجویان علوم پزشکی به صورت الکترونیک ثبت نام به عمل آورد. علی ابرازه مدیرعامل شرکت برکتتل، در پنل آموزشی خود در جمع شرکت کنندگان در همایش به بیان مطالب تخصصی پرداخت. مخاطبین همایش، سیاستگذاران حوزه آموزش علوم پزشکی، توسعه دهندگان فناوری های نوین در حیطه آموزش عالی سلامت، مجریان و مسئولین دستگاههای اجرایی درحوزه آموزش علوم پزشکی و فناوریهای ارتقاء دهندۀ یادگیری بودند.
دهمین کنگره ملّی و سومین کنگره بینالمللی اپیدمولوژی ایران
این کنگره با موضوع سلامت و جامعه؛ چالش های پیش رو در قرن جدید از ۸ تا ۱۰ آذر در مرکز همایش رازی واقع در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
در بخش جانبی این کنگره، نمایشگاهی با حضور تعدادی از شرکتهای نوآورِ پزشکی و دوراپزشکی برگزار شد که شرکت برکتتل هم با پیشرانی مرکز ملّی مشاوره سلامت ۴۰۳۰ در آن حضور داشت.
جمع آوری داده های پژوهشی، فالوآپ مطالعات کوهورت، پایش و نظارت بر پرسشگران و پاسخ دهندگان، سه موضوعی بود که توسط شرکت برکتتل در این کنگره ارائه شد.
اپیدمیولوژی(Epidemiology) اساس بسیاری از تحقیقات و یافته های پزشکی است. در این روش بروز و شیوع یک بیماری با عوامل خطرزا یا اصطلاحاً ریسکفاکتورها مرتبط می شود.اپیدمیولوژی همچنین در فرایند تشخیص با تمرکز بر میزان شیوع بیماریها در مناطق مختلف، احتمال خطاهای تشخیص را کاهش می دهد.